Σχετικά με εμάς:

Σπύρος Κυβέλλος

Ο Κος Σπύρος Κυβέλλος είναι Ιατρός, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με επάρκεια Γενικής Ιατρικής. Εκπαιδεύτηκε στην Κλασσική Ιατρική σε τμήματα όπως η μονάδα AIDS του Νοσοκομείου Α.Συγγρός, η Νευρολογική Κλινική της Πολυκλινικής Αθηνών, η Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Άγιος Σάββας και η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Στην Ομοιοπαθητική εκπαιδεύτηκε στο Βασιλικό Ομοιοπαθητικό Νοσοκομείου του Λονδίνου, και στην Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής που ίδρυσε ο Γεώργιος Βυθούλκας. Είναι Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, την οποία εκπροσωπεί και την στα όργανα του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Ομοιοπαθητική στο τομέα της Έρευνας.

Ασκεί Ομοιοπαθητική Ιατρική πάνω από είκοσι πέντε χρόνια, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί και δίνει διαλέξεις σε επιστημονικά συνέδρια.  Υπήρξε διδάσκων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αντιμετώπιση του Πόνου» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τα Ακαδημαϊκά έτη 2005-6  και 2006-7. Υπήρξε επιβλέπων σε διπλωματική εργασία του άνω ΠΜΣ με θέμα την Ομοιοπαθητική και τον πόνο. Υπήρξε επίσης Διδάσκων-Συντονιστής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Ολιστικά Θεραπευτικά Συστήματα-Ομοιοπαθητική» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.   Επίσης τα έτη 2003-2015, χορήγησε Ομοιοπαθητική θεραπεία σε ασθενείς με χρόνιες κεφαλαλγίες, στο Ιατρείο Κεφαλαλγίας του Νοσοκομείου «Γενικό Κρατικό Αθηνών Γ.Γεννηματάς», στα πλαίσια του Ε.Σ.Υ, ενώ παρουσίασε ερευνητικές εργασίες σε Παγκόσμια συνέδρια,  αναδεικνύοντας τη θεραπευτική δράση της Ομοιοπαθητικής Ιατρικής στις ημικρανίες. Από το 2018 είναι διδάσκων Ομοιοπαθητικής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αλγολογία» στο «Αρεταίειο» Νοσοκομείο Αθηνών, σχετικά με την θεραπευτική δράση της Ομοιοπαθητικής στον χρόνιο πόνο. Το 2021 ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών σχετικά με την Γονιδιωματική Ιατρική “Genomic Medicine and Healthcare” στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας. Ασκεί ανελλιπώς  Ομοιοπαθητική στο Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής.   

Ιστότοπος :www.classical-homeopathy.gr

Τηλ επικοινωνίας:  210.6217449,  210.4138231

E-mail: skivellos@gmail.com

Λεωνίδας Βελλόπουλος

Ο Κος Λεωνίδας Βελλόπουλος είναι ιατρός, απόφοιτος του Ιατρικού Πανεπιστημίου “Iuliu Hatieganu” της Κλουζ-Ναπόκα της Ρουμανίας.

Συνέχισε την εκπαίδευσή του στην Κλασσική Ιατρική στην Ελλάδα στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου ΚΑΤ Αττικής, στο Τμήμα Αξονικής Τομογραφίας του Γενικού Αντικαρκινικού και Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών “Άγιος Σάββας”, στο Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του ίδιου νοσοκομείου και στο Τμήμα Ενδοκρινολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “Γ. Γεννηματάς”.

Ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στην Κλασσική Ομοιοπαθητική ολοκληρώνοντας το αντίστοιχο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Εταιρείας και στη συνέχεια παρακολούθησε το πρόγραμμα της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασσικής Ομοιοπαθητικής του καθηγητή Γιώργου Βυθούλκα, λαμβάνοντας το αντίστοιχο δίπλωμα.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών , μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και συμμετέχει στο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα ως διδάσκων για ιατρούς, οδοντιάτρους και φαρμακοποιούς. Από το 2021 είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής. Είναι επίσης μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ομοιοπαθητική.

Παράλληλα αρθρογραφεί σε περιοδικά και στον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ το 2016 συμμετείχε στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ομοιοπαθητικής ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής και ως ομιλητής. Έχει επίσης συμμετάσχει ως ομιλητής σε άλλες ιατρικές ημερίδες και δημόσιες παρουσιάσεις σχετικά με την Ομοιοπαθητική Ιατρική.

Ιστότοπος :www.classical-homeopathy.gr

Τηλ επικοινωνίας:  210.6217449,  210.4138231