Σχετικά με εμάς:

Σπύρος Κυβέλλος

Ο Κος Σπύρος Κυβέλλος είναι Ιατρός, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στην Κλασσική Ιατρική σε τμήματα όπως η μονάδα AIDS του Νοσοκομείου Α.Συγγρός, η Νευρολογική Κλινική της Πολυκλινικής Αθηνών, η Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Άγιος Σάββας και η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Στην Ομοιοπαθητική εκπαιδεύτηκε στο Βασιλικό Ομοιοπαθητικό Νοσοκομείου του Λονδίνου, και στην Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής που ίδρυσε ο Γεώργιος Βυθούλκας και της οποίας πλέον είναι Γενικός Γραμματέας Έρευνας από το 2003. Εκπροσωπεί την Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και την Ακαδημία στα όργανα του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Ομοιοπαθητική στο τομέα της Έρευνας. Ασκεί Ομοιοπαθητική Ιατρική επί δεκαετίας, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί και δίνει διαλέξεις σε επιστημονικά συνέδρια.

Είναι υποψήφιος Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ένα ερευνητικό θέμα διδακτορικού που αφορά την Ομοιοπαθητική Ιατρική. Το τρέχον έτος είναι διδάσκων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αντιμετώπιση του Πόνου» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Επίσης από το 2003, χορηγεί Ομοιοπαθητική θεραπεία σε ασθενείς με χρόνιες κεφαλαλγίες, στο Ιατρείο Κεφαλαλγίας του Νοσοκομείου «Γενικό Κρατικό Αθηνών Γ.Γεννηματάς», στα πλαίσια του Ε.Σ.Υ.

 

Από το έτος 2007 είναι διδάσκων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών “Ολιστικά θεραπευτικά συστήματα-Κλασσική Ομοιοπαθητική” του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Λεωνίδας Βελλόπουλος

Ο κος Λεωνίδας Βελλόπουλος είναι ιατρός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ιατρικής “Iuliu Hatieganu” της Κλουζ-Ναπόκα Ρουμανίας.

Στα πλαίσια της ειδικότητος συνέχισε την εκπαίδευσή του στην Κλασσική Ιατρική  στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΚΑΤ, στο τμήμα Αξονικής Τομογραφίας του ΑΟΝΑ «Άγιος Σάββας», στο τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του ιδίου Νοσοκομείου  και στην Ενδοκρινολογική Κλινική του ΓΝΑ «Γ.Γεννηματάς».

Στην Κλασσική Ομοιοπαθητική ξεκίνησε την εκπαίδευσή του με την ολοκλήρωση του αντιστοίχου προγράμματος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και εν συνεχεία παρακολούθησε το πρόγραμμα της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασσικής Ομοιοπαθητικής του καθηγητού Γεωργίου Βυθούλκα λαμβάνοντας το αντίστοιχο δίπλωμα.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και συμμετέχει στο πρόγραμμα εκπαίδευσης ως διδάσκων για ιατρούς, οδοντιάτρους και φαρμακοποιούς.

Παράλληλα με την άσκηση της Ομοιοπαθητικής αρθρογραφεί, ενώ το 2016 συμμετείχε στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ομοιοπαθητικής ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής αλλά και ομιλητής.