ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ

Αυτό-χρηματοδοτούμε την  Έρευνα στην Ομοιοπαθητική Ιατρική

50 χρόνια «Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής»

Διαδικτυακή ημερίδα για το ευρύ κοινό με θέμα:

«Ομοιοπαθητική Ιατρική και υγιές ανοσοποιητικό σύστημα»

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 ώρα 10 π.μ.-12.00 μ.μ.

Προαιρετική εισφορά του κοινού στην έρευνα 10 ευρώ

με την παρακολούθηση της ημερίδας

Εισηγήσεις από τους Ομοιοπαθητικούς ιατρούς:

Δημοσθένης Παπαμεθοδίου, Ελευθέριος Ταπάκης, Σπύρος Κυβέλλος, Σωτήρης Μποτής

Εισήγηση: Στοχευμένη Ομοιοπαθητική Ιατρική, επιγονιδίωμα και βέλτιστη ανοσορρύθμιση.

Ιωάννης Γιαννιός. Καθηγητής Μεταφραστικής Ογκολογίας. Πρόεδρος του Μεταπτυχιακού Τμήματος Γονιδιακής Ιατρικής και Υγείας, Πανεπιστήμιου Νοτίου Ουαλίας, Ηνωμένο Βασίλειο. Ιδρυτής και Πρόεδρος Εταιρίας Μοριακής και Γονιδιωματικής Ιατρικής και Έρευνας.  

Εισήγηση: Οι προοπτικές της κλινικής ομοιοπαθητικής έρευνας στον ακαδημαϊκό χώρο

Γεώργιος Σαμούτης. Κλινικός Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Κλινικός Διευθυντής Ιατρικού Κέντρου Απόστολος Λουκάς, Λευκωσία, Κύπρος. Πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Συμπονετικής Φροντίδας. 

και

Διαδικτυακό σεμινάριο για Ομοιοπαθητικούς ιατρούς, οδοντίατρους και φαρμακοποιούς

 Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021, ώρα 15.00μμ – 17.40.μμ

«Παρουσίαση, ανάλυση και παρακολούθηση δύσκολων περιστατικών με χρόνιες παθολογίες»

Από τους Ομοιοπαθητικούς ιατρούς:

Ταπάκης Ελευθέριος,  Αικατερίνη Αντωνίου,     Ιωάννης Κωνσταντάρας,   Ιωάννης Ελευθεριάδης  Κωνσταντίνος Τσιτινίδης,  Λεωνίδας Βελλόπουλος,  Βασίλειος Φωτιάδης

Συμβολή στην έρευνα από τους Ομοιοπαθητικούς ιατρούς, οδοντίατρους

και φαρμακοποιούς 50 ευρώ

Διοργάνωση: Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής

 

 

 

 

Αγαπητοί μας φίλοι της Ομοιοπαθητικής, αγαπητοί συνάδελφοι.

Σε κάθε μας επικοινωνία με την Ιατρική επιστημονική κοινότητα, επικαλούμαστε βιβλιογραφικές πηγές έρευνας για την Ομοιοπαθητική. Και πάντα στο επίμαχο θέμα της ποιότητας και της ποσότητας των μελετών, τίθεται το ερώτημα:  Ποιος θέλει και μπορεί να χρηματοδοτήσει την έρευνα για την Ομοιοπαθητική; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι δύσκολη και πολύπλοκη και αυτό οφείλεται σε μία βαθιά και πάγια αλήθεια: Στην Κλασσική Ομοιοπαθητική του Hahnemann, που έχει και τα αρτιότερα και μόνιμα αποτελέσματα, το τελικό ζητούμενο είναι η πλήρης ίαση και η μέγιστη δυνατή αποκατάσταση της υγείας του ασθενούς και όχι η συνεχής χρήση φαρμάκων. Όσο και να είναι παράξενο αυτό, ευθέως μπορούμε να πούμε ότι συμβατικά η συνεχής θεραπεία χρηματοδοτείται πιο εύκολα από την  ίδια την  ίαση.

Στην παρούσα φάση καλούμαστε να ανταποκριθούμε στην εξής ερευνητική πρόκληση: Να διερευνήσουμε την ευεργετική δράση της Ομοιοπαθητικής στο ανθρώπινο γονιδίωμα και επιγονιδίωμα, πιστοποιώντας με σύγχρονες καινοτόμες μεθόδους την αντιστοιχία της κλινικής βελτίωσης του ασθενούς.

Σας προσκαλούμε όλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, συμμετέχοντας στις πιο πάνω διαδικτυακές εκδηλώσεις. Θα ενημερωθούμε για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας με πολύ σημαντικές εισηγήσεις  και παράλληλα θα καταφέρουμε μία αυτό-χρηματοδότηση για την έρευνα στην Ομοιοπαθητική, ανεξάρτητη αλλά και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, του ιατρικής εταιρείας που από το 1971 στηρίζει ανελλιπώς την ορθή άσκησή της στην Ελλάδα.

 

Με εκτίμηση, φιλικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς